Kontorshotell - Vi hyr ut kontorslokaler i Göteborg

Vi på Palmung Mellin erbjuder prisvärda kontorslokaler i ljus och fräsch miljö, med tillgång till gemensamhetsytor, konferensrum och lounge/mötesrum

Palmung Mellin Fastigheter erbjuder prisvärda kontorsrum i Högsbo med ljus och fräsch miljö. Få alla fördelarna med ett större kontor! Från 3 290 kr/månad per rum.

I kontorshotellet Cogito kan du hyra kontor på 10-31 kvm med tillgång till gemensamhetsytor, konferensrum och lounge/mötesrum. Det finns även möjlighet att hyra förråd.

Lokalerna har god inomhusmiljö (kyld tilluft). Du som hyr kontorsplats här har också tillgång till kök, kaffemaskin med the och choklad, pausrum, WC och duschar samt möjlighet till uppkoppling via bredband. 

Parkering på fastigheten ingår och plats i varmgarage finns att hyra i byggnadens källarplan. Cykelparkering finns såväl utomhus som i garage.

Omgivning/natur

Högsbo Industriområde är ett av Göteborgs mest företagstäta områden och ligger strategiskt placerat intill Dag Hammarskjöldsleden, där man tar sig snabbt in till centrum. I nära anslutning finns även Söderleden som knyter an till E6 samt centrum och Hisingen.

Närservice

Här finns flera populära lunchrestauranger, nära till köpcentrum och service samt väl fungerande kollektivtrafik.

Kommunikationer

Busshållplats finns inom kort promenadavstånd på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där många spårvagnar och bussar stannar

Är du intresserad av att hyra en kontorsplats här? Kontakta oss för mer information, priser och visning på plats!

 

Uthyrning- och marknad
Telefon: 
031-744 50 45
Mobil: 
0765-46 64 86