Nyheter

Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat ett femårigt hyresavtal avseende 1 955 kvm lager och kontor på Järnmalmsgatan 1 på Ringön. Det innebär att uthyrningsföretaget Lambertsson utökar sina befintliga ytor med ytterligare 935 kvm och förlänger/utökar det befintliga hyresavtalet. Vi är väldigt glada för det fortsatt fina samarbetet!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en kontorslokal på Tuvevägen 39 på Hisingen. Inflyttningen skedde nu i februari och vi hälsar Gunbergs energi och ventilation AB hjärtligt välkommen som ny hyresgäst hos oss!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en kombilokal med lager och kontor samt personalutrymmen om totalt 350 kvm på Gruvgatan 39. Vi välkomnar CL Byggmontage AB som ny hyresgäst hos oss!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en nyrenoverad kontorslokal 195 kvm på Gruvgatan 39. Vi välkomnar Network Projectum AB som ny hyresgäst hos oss!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende 240 kvm kontor på Marieholmsgatan 54. Vi välkomnar Myréns ventilation som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot att samarbeta framöver!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat ett hyresavtal avseende 728 kvm lager och kontor på Marieholmsgatan 52. Vi välkomnar Tegelfogen Fasadrenovering som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett långvarigt och framgångsrikt samarbete!
ALPSALPINE, vilka sedan lång tid tillbaka hyr kontor och garage/teknikverkstad på Gruvgatan 37 i Södra Änggården, expanderar med ytterligare garage- och labbytor om 353 kvadratmeter. Inflyttning skedde den 1 januari och lokalen renoveras nu efter hyresgästens behov.
570 000 i Göteborg expanderar med nya ytor hos Palmung Mellin Fastigheter på Tuvevägen 37. I takt med en expanderande verksamhet hyr bolaget till ytterligare 193 kvadratmeter, utöver sina tidigare 920 kvadratmeter, samt ett ökat markarrende. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!
Vi tackar alla våra hyresgäster, samarbetspartners och kontakter för det gångna året och ser fram emot ett riktigt bra år tillsammans under 2021!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en kontorslokal på Gruvgatan 39 och hyresgästen fick tillgång till lokalen i början av december. Vi välkomnar Svampsson AB som ny hyresgäst hos oss!

Pages