Nyheter

Swedish Stirling expanderar ytterligare med nya ytor hos Palmung Mellin Fastigheter på Gruvgatan 35 i Högsbo!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende 490 kvm kontor och lager på Marieholmsgatan 54. Vi välkomnar Passéra som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett långsiktigt samarbete!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en kombilokal med kontor och lager om 334 kvm på Gruvgatan 35. Vi välkomnar Celcibus AB som ny hyresgäst hos oss! Inflyttning sker redan med start i april.
Palmung Mellin Fastigheter söker nu ytterligare en fastighetsskötare/ fastighetstekniker till vårt bestånd av kommersiella fastigheter i strategiskt valda områden runt Göteborg.
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat ett femårigt hyresavtal avseende 1 955 kvm lager och kontor på Järnmalmsgatan 1 på Ringön. Det innebär att uthyrningsföretaget Lambertsson utökar sina befintliga ytor med ytterligare 935 kvm och förlänger/utökar det befintliga hyresavtalet. Vi är väldigt glada för det fortsatt fina samarbetet!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en kontorslokal på Tuvevägen 39 på Hisingen. Inflyttningen skedde nu i februari och vi hälsar Gunbergs energi och ventilation AB hjärtligt välkommen som ny hyresgäst hos oss!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en kombilokal med lager och kontor samt personalutrymmen om totalt 350 kvm på Gruvgatan 39. Vi välkomnar CL Byggmontage AB som ny hyresgäst hos oss!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en nyrenoverad kontorslokal 195 kvm på Gruvgatan 39. Vi välkomnar Network Projectum AB som ny hyresgäst hos oss!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende 240 kvm kontor på Marieholmsgatan 54. Vi välkomnar Myréns ventilation som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot att samarbeta framöver!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat ett hyresavtal avseende 728 kvm lager och kontor på Marieholmsgatan 52. Vi välkomnar Tegelfogen Fasadrenovering som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett långvarigt och framgångsrikt samarbete!

Pages