Nyheter

Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat ett hyresavtal avseende 728 kvm lager och kontor på Marieholmsgatan 52. Vi välkomnar Tegelfogen Fasadrenovering som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett långvarigt och framgångsrikt samarbete!
ALPSALPINE, vilka sedan lång tid tillbaka hyr kontor och garage/teknikverkstad på Gruvgatan 37 i Södra Änggården, expanderar med ytterligare garage- och labbytor om 353 kvadratmeter. Inflyttning skedde den 1 januari och lokalen renoveras nu efter hyresgästens behov.
570 000 i Göteborg expanderar med nya ytor hos Palmung Mellin Fastigheter på Tuvevägen 37. I takt med en expanderande verksamhet hyr bolaget till ytterligare 193 kvadratmeter, utöver sina tidigare 920 kvadratmeter, samt ett ökat markarrende. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!
Vi tackar alla våra hyresgäster, samarbetspartners och kontakter för det gångna året och ser fram emot ett riktigt bra år tillsammans under 2021!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en kontorslokal på Gruvgatan 39 och hyresgästen fick tillgång till lokalen i början av december. Vi välkomnar Svampsson AB som ny hyresgäst hos oss!
Det har skett en hel del markarbeten på våra fastigheter den senaste tiden.
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en kontorslokal på Hulda Lindgrens gata 8 och hyresgästen kommer att få tillgång till lokalen i början av december. Vi välkomnar Bilen och Jag Göteborg AB som ny hyresgäst hos oss!
Palmung Mellin Fastigheter har i dagarna tecknat ett hyresavtal avseende 564 kvm lager på Norra Deltavägen vid Backaplan på Hisingen. Vi välkomnar Göteborgs Restaurang grossist AB som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett fint samarbete framöver!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en kombilokal på 143 kvm med lager och personalutrymmen på Marieholmsgatan 52. Hyresgästen flyttar in inom kort. Vi välkomnar Team Lovetap och Seido Works som nya hyresgäster hos oss!
Tibblin Marin & Industriservice expanderar med nya ytor hos Palmung Mellin Fastigheter på Ringön! Bolaget hyr sedan tidigare tre andra lokaler av Palmung Mellin i samma fastighet.

Pages