Nyheter

Palmung Mellin Fastigheter har via bolag köpt en industrifastighet belägen på Marieholmsgatan i Göteborg. Fastigheten är granne med vårt tidigare innehav på Marieholmsgatan 54 som varit i vår ägo sedan 1999.
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en lagerlokal på Hulda Lindgrens gata 6. Vi välkomnar PM Telekom AB som ny hyresgäst hos oss!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en kontorslokal på Gruvgatan 39 och hyresgästen tillträdde lokalen i förra veckan. Vi välkomnar AB SALTEC International som ny hyresgäst hos oss!
Palmung Mellin Fastigheter har tecknat hyresavtal avseende en kombilokal på Gruvgatan 35 och hyresgästen kommer inom kort att flytta in i lokalen. Vi välkomnar After Print Grafiska AB som ny hyresgäst hos oss!
Palmung Mellin Fastigheter tar spridningen av Covid-19 på stort allvar och personalen stannar hemma vid symtom, även om de är lindriga. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer.
Palmung Mellin Fastigheter har via bolag förvärvat fyra fastigheter av Svedholm Förvaltning AB.
Under veckan tillträder Autopro Sverige sitt nya kontor på Victor Hasselblads gata 9 i Högsbo. Vi välkomnar dem som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett långvarigt samarbete!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en kombilokal om 650 kvm på Tuvevägen 37 på Hisingen. Inflyttningen skedde redan 1 november och vi hälsar Auto Royal Bil i Göteborg AB hjärtligt välkommen som ny hyresgäst hos oss!
ConEra, verksamt inom profilföretagsbranschen, har under oktober månad flyttat in till en nyrenoverad kontorslokal på Marieholmsgatan 54!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en kombilokal om 350 kvm på Gruvgatan 39. Vi välkomnar Baricol Bariatrics AB som ny hyresgäst hos oss!

Pages