Nyheter

Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en kontorslokal på Gruvgatan 39. Vi välkomnar Leuze electronic Scandinavia som ny hyresgäst hos oss!
Palmung Mellin Fastigheter välkomnar såväl våra nya hyresgäster som flyttat in till oss i september som de befintliga hyresgäster som nyligen utökat sina förhyrda ytor hos oss.
Tibblin Marin & Industriservice expanderar med en utökad etablering av bryggor hos Palmung Mellin Fastigheter på Ringön! Bolaget hyr sedan tidigare tre lokaler av Palmung Mellin i samma fastighet.

Vi tackar för förtroendet och ser fram emot fortsatt gott samarbete!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat ett femårigt hyresavtal avseende en lagerlokal med kontor och personalutrymmen om totalt 1 635 kvm på Stenkolsgatan 5. Vi välkomnar Claessons Trätjära som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett gott långsiktigt samarbete! Inflyttning sker redan nu under sommaren.
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat ett femårigt hyresavtal avseende en lagerlokal med kontor och personalutrymmen om 512 kvm på Gruvgatan 39. Vi välkomnar Epok Interiör som ny hyresgäst hos oss! Inflyttning sker redan i slutet på sommaren.
Palmung Mellin Fastigheter expanderar nu vårt populära kontorshotell i Högsbo med 12 nya rum. Kontorshotellet är fräscht med ombonad och hemtrevlig miljö. Få alla fördelarna med ett större kontor! Från 3 290 kr/månad per rum.
Palmung Mellin Fastigheter fortsätter att erbjuda parkeringsplatser med elbilsladdningsmöjligheter till sina hyresgäster. Vi ser det som bra åtgärder för en bättre miljö samtidigt som våra hyresgäster får en fin möjlighet som efterfrågats alltmer på senare tid.
Swedish Stirling expanderar ytterligare med nya ytor hos Palmung Mellin Fastigheter på Gruvgatan 35 i Högsbo!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende 490 kvm kontor och lager på Marieholmsgatan 54. Vi välkomnar Passéra som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett långsiktigt samarbete!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en kombilokal med kontor och lager om 334 kvm på Gruvgatan 35. Vi välkomnar Celcibus AB som ny hyresgäst hos oss! Inflyttning sker redan med start i april.

Pages