Nyheter

SICK expanderar ytterligare och flyttar till en ny större lokal hos Palmung Mellin Fastigheter på Gruvgatan 35 i Södra Änggården!
Athenas Sverige expanderar hos oss och flyttar till Hulda Lindgrens gata 8 i Högsbo! Palmung Mellin Fastigheter tecknade nyligen ett fyraårigt avtal avseende en renoverad kontorslokal på 357 kvm, där Athenas Sverige samtidigt lämnar en mindre kontorslokal på Victor Hasselblads gata 9. Ombyggnadsarbetet är redan i gång och inflyttning sker under sommaren. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot många fler år tillsammans!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende 97 kvm kontor på Gustaf Dalénsgatan 19 i närheten av Backaplan på Hisingen. Vi välkomnar Arbetslivsresurs som såväl ny hyresgäst som granne till oss och ser fram emot ett fint samarbete!
Palmung Mellin Fastigheter har nu påbörjat en ombyggnad av fasaden på Marieholmsgatan 52.
Palmung Mellin Fastigheter har avslutat den första etappen av helrenoveringen av en kontorslokal på 242 på Victor Hasselblads gata 9, vilket är ett toppenläge i Högsbo! Nu erbjuder vi lokalen för uthyrning med möjlighet att påverka planlösningen, eftersom vi ännu inte byggt de invändiga väggarna.
Palmung Mellin Fastigheter kan med stor glädje meddela att vi nyligen tecknat avtal avseende en kontorslokal på 240 kvm med Thoréns Markis & Persienn AB, vilka därmed expanderar sin nuvarande yta i byggnaden. Inflyttning sker redan den 1 april. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat ett femårigt hyresavtal avseende 630 kvm kontor och lager på Hulda Lindgrens gata 6 i Högsbo. Vi välkomnar Luxbright som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett fint samarbete!

Hyresgästanpassningar påbörjas nu och till sommaren kommer Luxbright att flytta in i lokalen.
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende 206 kvm lager och kontor på Gruvgatan 39 vid Södra Änggården. Vi välkomnar AB Blinkfyrar som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett fint samarbete!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat ett åttaårigt hyresavtal avseende 1 166 kvm lager och kontor på Marieholmsgatan 52. Vi välkomnar färgtillverkaren DAW Nordic som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett framgångsrikt samarbete!

Pages