Nyheter

Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat ett femårigt hyresavtal avseende en lagerlokal med kontor och personalutrymmen om totalt 1 635 kvm på Stenkolsgatan 5. Vi välkomnar Claessons Trätjära som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett gott långsiktigt samarbete! Inflyttning sker redan nu under sommaren.
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat ett femårigt hyresavtal avseende en lagerlokal med kontor och personalutrymmen om 512 kvm på Gruvgatan 39. Vi välkomnar Epok Interiör som ny hyresgäst hos oss! Inflyttning sker redan i slutet på sommaren.
Palmung Mellin Fastigheter expanderar nu vårt populära kontorshotell i Högsbo med 12 nya rum. Kontorshotellet är fräscht med ombonad och hemtrevlig miljö. Få alla fördelarna med ett större kontor! Från 3 290 kr/månad per rum.
Palmung Mellin Fastigheter fortsätter att erbjuda parkeringsplatser med elbilsladdningsmöjligheter till sina hyresgäster. Vi ser det som bra åtgärder för en bättre miljö samtidigt som våra hyresgäster får en fin möjlighet som efterfrågats alltmer på senare tid.
Swedish Stirling expanderar ytterligare med nya ytor hos Palmung Mellin Fastigheter på Gruvgatan 35 i Högsbo!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende 490 kvm kontor och lager på Marieholmsgatan 54. Vi välkomnar Passéra som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett långsiktigt samarbete!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en kombilokal med kontor och lager om 334 kvm på Gruvgatan 35. Vi välkomnar Celcibus AB som ny hyresgäst hos oss! Inflyttning sker redan med start i april.
Palmung Mellin Fastigheter söker nu ytterligare en fastighetsskötare/ fastighetstekniker till vårt bestånd av kommersiella fastigheter i strategiskt valda områden runt Göteborg.
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat ett femårigt hyresavtal avseende 1 955 kvm lager och kontor på Järnmalmsgatan 1 på Ringön. Det innebär att uthyrningsföretaget Lambertsson utökar sina befintliga ytor med ytterligare 935 kvm och förlänger/utökar det befintliga hyresavtalet. Vi är väldigt glada för det fortsatt fina samarbetet!
Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en kontorslokal på Tuvevägen 39 på Hisingen. Inflyttningen skedde nu i februari och vi hälsar Gunbergs energi och ventilation AB hjärtligt välkommen som ny hyresgäst hos oss!

Pages