08/22/2022 - 15:19

Smart Eye ny hyresgäst på Gruvgatan 39 i Södra Änggården!

Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal avseende en kombilokal om 350 kvm på Gruvgatan 39. Vi välkomnar Smart Eye AB som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett långsiktigt samarbete!

Inflyttning sker i mars 2023 och Smart Eye kommer att använda lokalen som lager, kontor samt för att genomföra underhållsarbete av elektroniska installationer i testbilar.

Smart Eye är världsledande inom Human Insight AI, vilket innebär teknologi som förstår, ger stöd åt och förutsäger mänskligt beteende i komplexa miljöer. Inom fordonsindustrin leder bolaget vägen mot säkrare och människocentrerad mobilitet genom förarövervakningssystem och lösningar för interiöravkänning. Teknologin är inbäddad i nästa generations fordon och tillgänglig som en fristående eftermarknadslösning för befintliga fordon, flotta och OEM-tillverkare av små volymer.  

Smart Eye grundades 1999 och har sitt huvudkontor i Sverige med kontor i USA, Storbritannien, Tyskland, Danmark, Egypten, Singapore, Kina och Japan. Kunderna inkluderar NASA, Nissan, Boeing, Honeywell, Volvo, GM, BMW, Geely, Harvard University, över 1 300 forskningsorganisationer runt om i världen, 70 % av världens största annonsörer och 28 % av Fortune Globala 500 företag. 

Letar du lokal? Här finns mer att välja på: https://www.palmungmellin.se/hyr-lediga-lokaler-i-goteborg

Uthyrning- och marknad
Telefon: 
031-744 50 45
Mobil: 
0765-46 64 86