01/26/2022 - 10:04

DAW Nordic - Caparol ny hyresgäst på Marieholmsgatan 52!

Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat ett åttaårigt hyresavtal avseende 1 166 kvm lager och kontor på Marieholmsgatan 52. Vi välkomnar färgtillverkaren DAW Nordic som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett framgångsrikt samarbete!

Hyresgästanpassningar pågår nu och därefter kommer DAW Nordic med affärsområdet Caparol att flytta in i lokalen under våren. Lokalen kommer bland annat att användas som en ny färgbutik.

DAW Nordic AB är idag en av Sveriges större färgtillverkare. Det svenska bolaget grundades 1918 i Göteborg, och har idag försäljning över hela Sverige. 1998 blev bolaget en del i en av världens största familjeägda färgkoncerner, DAW.

DAW har flera affärsområden, varav Caparol med färg till yrkesmålerier och återförsäljare, kompletta fasad- och golvsystem för byggindustrin är känt på de flesta marknader inom Europa. Caparol har ett av marknadens bredaste program för behandling av mineraliska underlag och har också ett mycket starkt sortiment inom vägg- samt takfärger.

Under varumärket Caparol distribuerar och säljer DAW Nordic AB färg, fasadsystem och handelsvaror från egna Caparolbutiker och återförsäljare över hela landet. I Göteborg finns huvudkontor, produktion, laboratorium och centrallager.

Koncernen är volymmässigt Europas tredje största färgtillverkare.

Letar du lokal? Här finns mer att välja på: https://www.palmungmellin.se/hyr-lediga-lokaler-i-goteborg

Uthyrning- och marknad
Telefon: 
031-744 50 45
Mobil: 
0765-46 64 86