03/01/2021 - 17:33

Lambertsson expanderar på Ringön!

Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat ett femårigt hyresavtal avseende 1 955 kvm lager och kontor på Järnmalmsgatan 1 på Ringön. Det innebär att uthyrningsföretaget Lambertsson utökar sina befintliga ytor med ytterligare 935 kvm och förlänger/utökar det befintliga hyresavtalet. Vi är väldigt glada för det fortsatt fina samarbetet!

Hyresgästanpassningarna har redan startat och därefter kommer Lambertsson att expandera in i lokalen, vilken kommer att fungera som en utökad uthyrningsdepå i området.

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Bolaget erbjuder ett brett sortiment inom områdena och kan hjälpa till med allt från minsta skruvdragare till marknadens största kranar. Det ger fördelar som kortare byggtider, bättre kostnadskontroll och smidigare processer. Man erbjuder även olika energilösningar.

Maskinuthyrningsverksamheten Kullenberg Maskin startades i Göteborg på 70-talet och 1976 förvärvades E. Lambertsson AB, vilka arbetade med kranuthyrning och åkeriverksamhet. Namnet ändrades då till Lambertsson. I dag är Lambertsson ett dotterbolag inom Peabkoncernen som sammantaget omsätter över 50 miljarder kronor.