06/05/2019 - 09:59

Lambertsson ny hyresgäst på Ringön!

Palmung Mellin Fastigheter har nyligen tecknat ett femårigt hyresavtal avseende 1 020 kvm lager och kontor på Järnmalmsgatan 1 på Ringön. Vi välkomnar uthyrningsföretaget Lambertsson som ny hyresgäst hos oss och ser fram emot ett långvarigt och framgångsrikt samarbete!

Hyresgästanpassningar inleds nu och därefter kommer Lambertsson att flytta in i lokalen, vilken kommer att fungera som en ny uthyrningsdepå i området.
Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Bolaget erbjuder ett brett sortiment inom områdena och kan hjälpa till med allt från minsta skruvdragare till marknadens största kranar. Det ger fördelar som kortare byggtider, bättre kostnadskontroll och smidigare processor. Man erbjuder även olika energilösningar i form av solenergi.
 
Maskinuthyrningsverksamheten Kullenberg Maskin startades i Göteborg på 70-talet och 1976 förvärvades E. Lambertsson AB, vilka arbetade med kranuthyrning och åkeriverksamhet. Namnet ändrades då till Lambertsson. I dag är Lambertsson ett dotterbolag inom Peabkoncernen som sammantaget omsätter över 50 miljarder kronor.