Kombilokal 875 kvm, Victor Hasselblads gata 9

Område: 
Högsbo
Lokaltyp: 
Kombilokal
Adress: 
Victor Hasselblads gata 9
Area: 
875m²

Lokalbeskrivning

Kombilokal i två plan i suterräng (båda våningarna har access via markplan). Lagerytan uppgår till 425 kvm och har egen port. Kontorsdelen om 450 kvm ligger på övre plan med ingång från trapphus samt tillgänglighet mellan planen via en interntrappa.

Lokalen har en social planlösning med en blandning av enskilda kontorsrum i varierande storlekar och kontorslandskap. Det finns även förråd, copy-utrymme samt konferensrum. Två WC finns på övre plan och i nedre plan finns två WC, varav en med dusch.

Ytskikten är fräscha med parkett i kontorsdelen och ljusa undertaksplattor med infälld belysning. Kontoret har bra takhöjder och gott om ljusinsläpp från stora fönster åt tre väderstreck.

Lagerytan har en egen markport som är 3,0 meter bred och 3,2 meter hög samt även en större inlastningsingång från trapphuset. Takhöjden i lagret är ca 3,6 meter.

Läget är attraktivt med bra exponering mot Victor Hasselblads gata som är en huvudgata inom Högsbo. Fastigheten är representativ samt fräsch och har genomgått en stor renovering.

Omgivning

Victor Hasselblads gata har ett attraktivt läge i Högsbo med närhet till såväl Söderleden som Dag Hammarskjöldsleden. Det finns ett stort utbud av lunchrestauranger och det är dessutom nära till såväl 421, Frölunda Torg som till Sisjöns handelsområde.

Kommunikationer

Busshållplatsen precis utanför fastigheten trafikeras av busslinjerna 82 samt 758. Knutpunkten Marklandsgatan ligger 6 minuter bort med buss.

Parkering

Parkering finns på fastigheten.

 

Uthyrning- och marknad
Telefon: 
031-744 50 45
Mobil: 
0765-46 64 86

Kontakta mig

Jag vill veta mer om den här lokalen.