Rejäl lagerlokal med bra läge centralt på Ringön

Område: 
Hisingen
Lokaltyp: 
Lager
Adress: 
Stenkolsgatan 5
Area: 
508m²

Lokalbeskrivning

Kombilokal på 508 kvm med en öppen lageryta i markplan helt utan pelare. Lokalen har en rejäl port som är 4,0 meter bred och 4,4 meter hög. Höjden i lagerytan är ca 5,5 meter till underkantbalk och takhöjden är ca 6,0-6,5.

Lokalen kan efter samråd med inflyttande hyresgäst utrustas med mindre kontor, pentry/pausrum samt WC och dusch efter behov.

Tak och väggar avseende lagerytan kommer att nymålas. Lagerytorna ska också förses med ny belysning.

Omgivning

Fastigheten har ett centralt läge på Ringön vid Järnmalmsgatan/Stenkolsgatan, med närhet till älven och den nya Hisingsbron.

Ringön är ett industriområde på Hisingen som ligger i centrala Göteborg. Området ramas in av Götaälvbron i väst, Tingstadstunneln i öst, Göta älv i söder och Lundbyleden i norr. 

Kommunikationer

Hållplatsen Stenkolsgatan ligger närmast och buss 47 tar dig till Backaplan på 4 minuter. Stationerna Frihamnen och Backaplan trafikeras av flertalet linjer med några minuters färdväg in till centralstationen. 

Parkering

Viss parkering för personal och besökare finns i anslutning till lokalen. Därutöver finns möjlighet att hyra P-tillstånd med parkering på fastigheten.

Järnmalmsgatan 1 1080p from Erik Palmung on Vimeo.

Uthyrning- och marknad
Telefon: 
031-744 50 45
Mobil: 
0765-46 64 86

Kontakta mig

Jag vill veta mer om den här lokalen.