Stort öppet lager med kontor centralt på Ringön

Område: 
Hisingen
Lokaltyp: 
Kombilokal
Adress: 
Stenkolsgatan 5
Area: 
1 390m²

Lokalbeskrivning

Kombilokal på 1390 kvm med en öppen lageryta i markplan på ca 1 250 kvm helt utan pelare. Lokalen har en rejäl port som är 4,0 meter bred och 4,4 meter hög. Höjden i lagerytan är ca 5,5 meter till underkantbalk och takhöjden är ca 6,0-6,5.

Entresolplan består av en nyrenoverad kontorsyta samt kök/pausyta och WC. Entresolplan uppgår till ca 90 kvm. Nyrenoverad WC/dusch och omklädningsrum finns i markplan.

Tak samt väggar avseende lagerytan är nymålade och hela lokalen har nyinstallerad belysning. Golvet är nyasfalterat.

Omgivning

Fastigheten har ett mycket centralt läge på Ringön vid Järnmalmsgatan/Stenkolsgatan, med närhet till älven och den nya Hisingsbron.

Ringön är ett industriområde på Hisingen som ligger i centrala Göteborg. Området ramas in av Götaälvbron i väst, Tingstadstunneln i öst, Göta älv i söder och Lundbyleden i norr. 

Kommunikationer

Hållplatsen Stenkolsgatan ligger närmast och buss 47 tar dig till Backaplan på 4 minuter. Stationerna Frihamnen och Backaplan trafikeras av flertalet linjer med några minuters färdväg in till centralstationen. 

Parkering

Viss parkering för personal och besökare finns i anslutning till lokalen. Därutöver finns möjlighet att hyra P-tillstånd med parkering på fastigheten.

 

Järnmalmsgatan 1 1080p from Erik Palmung on Vimeo.

Uthyrning- och marknad
Telefon: 
031-744 50 45
Mobil: 
0765-46 64 86

Kontakta mig

Jag vill veta mer om den här lokalen.