Kombilokal 1 903 kvm, Stenkolsgatan 5

Område: 
Ringön
Lokaltyp: 
Kombilokal
Adress: 
Stenkolsgatan 5
Area: 
1 903m²

Järnmalmsgatan 1 1080p from Erik Palmung on Vimeo.<

Lokalbeskrivning

Kombilokal på 1 903 kvm med en öppen lageryta i markplan på drygt 1800 kvm. Lokalen har två rejäla portar. Höjden i lagerytan är mellan 5,0 och 5,5 meter till underkant balk och takhöjden är ca 6,0-6,5. Portarna är ca 4,0 meter breda och har höjder på ca 4,4 meter.

Resterande yta på entresolplan består av några mindre rum med kontor, mötesrum, kök/pausrum och omklädning/WC. Entresolplan uppgår till drygt 80 kvm. WC/dusch finns även i markplan.

Tak och väggar avseende lagerytan kommer att nymålas. Lagerytorna ska också förses med ny belysning.

Omgivning

Fastigheten har ett centralt läge på Ringön vid Järnmalmsgatan/Stenkolsgatan, med närhet till älven och den nya Hisingsbron.

Ringön är ett industriområde på Hisingen som ligger i centrala Göteborg. Området ramas in av Götaälvbron i väst, Tingstadstunneln i öst, Göta älv i söder och Lundbyleden i norr. 

Kommunikationer

Hållplatsen Stenkolsgatan ligger närmast och buss 47 tar dig till Backaplan på 4 minuter. Stationerna Frihamnen och Backaplan trafikeras av flertalet linjer med några minuters färdväg in till centralstationen. 

Parkering

Viss parkering för personal och besökare finns i anslutning till lokalen. Därutöver finns möjlighet att hyra P-tillstånd med parkering på fastigheten.

 

Uthyrning- och marknad
Telefon: 
031-744 50 45
Mobil: 
0765-46 64 86

Kontakta mig

Jag vill veta mer om den här lokalen.