Lager vid Backaplan om 564 kvm, Norra Deltavägen 3

Område: 
Hisingen
Lokaltyp: 
Lager
Adress: 
Norra Deltavägen 3
Area: 
564m²

Lokalbeskrivning

Lager om ca 564 kvm i attraktivt läge i anslutning till Backaplan. Lokalen har två portar med höjd om ca 3,70 meter och bredd om ca 3,60 meter. Takhöjden är som högst ca 5,40 meter till underkant balk och som lägst 3,77 meter till underkant balk. Lokalen har inga pelare och består av en asfalterad öppen yta utan faciliteter eller brunnar.

Lokalen är ledig från och med 1 september och hyran uppgår till 550 kr/kvm/år. Möjlighet finns att teckna längre hyresavtal. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.

I befintligt skick är lagerytan helt oisolerad. Det finns dock möjlighet att isolera hela lagret och tillföra uppvärmning, vilket i så fall kommer att vara hyrespåverkande.

Omgivning

Norra Deltavägen ligger i anslutning till Backaplan med ett brett utbud av service. Närliggande grannar är bland andra Biltema, Blomsterlandet och Clean park. 

Kommunikationer

Närheten till Backaplan ger goda kommunikationer. Från lokalen är det endast cirka 300 meter till Lundbyleden. E6:an samt Tingstadstunneln ligger en dryg kilometer bort.

Parkering

Viss plats för parkering samt plats för lastning och lossning finns i anslutning till lokalen (se planskiss).

Bifogade filer

Uthyrning- och marknad
Telefon: 
031-744 50 45
Mobil: 
0765-46 64 86

Kontakta mig

Jag vill veta mer om den här lokalen.