Lager/kontor med port och personalutrymmen, 350 kvm

Område: 
Högsbo
Lokaltyp: 
Kombilokal
Adress: 
Gruvgatan 39
Area: 
350m²

Lokalbeskrivning

Fin kombilokal med fräscha ytskikt på totalt 350 kvm med egen port i markplan. Ytan består till ca 2/3 av lager och resterande del av kök/pausyta, omklädningsrum med WC och duschar, konferensrum samt kontorsrum (se planskiss nedan).

Omklädningsrum, duschar, och WC är helkaklade med klinkergolv. Porten är ca 3 meter hög och ca 3 meter bred. Lokalen har även en entré från trapphuset.

Tillträdesdatum

Lokalen är tillgänglig från 2023-03-01.

Omgivning

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Linnéplatsen ligger på två respektive tre kilometers avstånd.

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym och entrén till Änggårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Kommunikationer 

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via knutpunkten Marklandsgatan som inte ligger långt borta.

Parkering

Parkering utomhus finns i anslutning till byggnaden. Parkering i garage finns att hyra i grannfastigheten. Cykelparkering finns i separat cykelförråd samt utanför byggnaden.

Bifogade filer

Uthyrning- och marknad
Telefon: 
031-744 50 45
Mobil: 
0765-46 64 86

Kontakta mig

Jag vill veta mer om den här lokalen.