Kombilokal 260 kvm, Gruvgatan 37

Område: 
Högsbo
Lokaltyp: 
Kombilokal
Adress: 
Gruvgatan 37
Area: 
260m²

Fin kombilokal om totalt 260 kvm i markplan. Ytan består av en kontorsdel på 180 kvm samt en lagerdel på 80 kvm med egen port. Lokalen är även försedd med entré från trapphuset, har ett fräscht kök, omklädningsrum och två WC/dusch samt ytterligare ett WC. Lokalen har även ett större konferensrum, ett mindre mötesrum och ett förråd i kontorsdelen. 

Ytskikten är fräscha med klinkergolv i entrén, i köksdelen samt in mot lagret. I kontorsdelen finns textilmattor och undertaksplattor, vilket skapar en trivsam arbetsmiljö.

Omgivning

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Frölunda Torg ligger på två respektive tre kilometers avstånd.

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym och entrén till Ängårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Kommunikationer 

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via knutpunkten Marklandsgatan som inte ligger långt borta.

Parkering

Parkering utomhus finns i anslutning till fastigheten. Parkering i garage finns att hyra i grannfastigheten.

Bifogade filer

Uthyrning- och marknad
Telefon: 
031-744 50 45
Mobil: 
0765-46 64 86

Kontakta mig

Jag vill veta mer om den här lokalen.