Kombilokal 50 kvm, Gruvgatan 35A

Område: 
Högsbo
Lokaltyp: 
Kombilokal
Adress: 
Gruvgatan 35
Area: 
50m²

Lokalbeskrivning

Nyrenoverad och fin kombilokal på 50 kvm i markplan med två ingångar; en från trapphuset och den andra från en gemensam lageringång där det finns möjlighet att ta in gods. Ingångens bredd är ca 1,1 meter.

Ytan är öppen och kan användas till såväl lager som kontor. Lokalen har dessutom helt nybyggda faciliteter i form av en rymlig WC/dusch med kakel och klinker samt ett nytt kök (se planskiss nedan).

Omgivning

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Linnéplatsen ligger på två respektive tre kilometers avstånd.

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym (där våra hyresgäster har 15 % rabatt) och entrén till Ängårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Kommunikationer

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via den närliggande knutpunkten Marklandsgatan där alla bussar och spårvagnar i området stannar.

Parkering

Garageplatser, varav vissa med laddningsmöjlighet, samt goda parkeringsmöjligheter finns i närområdet. Cykelparkering finns i garage samt utanför byggnaden.

Gruvgatan 35 vimeo 1080p from Erik Palmung on Vimeo.

Bifogade filer

Uthyrning- och marknad
Telefon: 
031-744 50 45
Mobil: 
0765-46 64 86

Kontakta mig

Jag vill veta mer om den här lokalen.