Fint kontor med möjlighet till förråd, Södra Änggården

Område: 
Högsbo
Lokaltyp: 
Kontor
Adress: 
Gruvgatan 35
Area: 
270m²

Lokalbeskrivning

Trevligt kontor på 270 kvm i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen. Lokalen har en fin angränsande ljusgård och det finns möjlighet att hyra förråd i markplan.

Ytan består av en blandning av kontorslandskap, separata kontorsrum, varav några är extra stora, samt konferensrum. Det finns även förråd, städ, WC samt WC/dusch.

Lokalen nås genom trapphus som har hiss och som även går att ansluta direkt ned till byggnadens varmparkeringsgarage i källarplan, där det också finns möjligheter att ladda bilar.

Angränsande, med direkt anslutning från köket, finns den gemensamma ljusgården som går att använda till fikapauser, utställningar och events för hyresgästerna. Det finns möjlighet att hyra förråd i markplan till denna lokal.

Omgivning

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Linnéplatsen ligger på två respektive tre kilometers avstånd.

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym (där våra hyresgäster har 15 % rabatt) och entrén till Änggårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Kommunikationer

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via den närliggande knutpunkten Marklandsgatan där alla bussar och spårvagnar i området stannar.

Parkering

Garageplatser samt goda parkeringsmöjligheter, varav 36 elbilsplatser, finns på fastigheten. Cykelparkering finns i garage samt utanför byggnaden.

 

Gruvgatan 35 vimeo 1080p from Erik Palmung on Vimeo.

Bifogade filer

Uthyrning- och marknad
Telefon: 
031-744 50 45
Mobil: 
0765-46 64 86

Kontakta mig

Jag vill veta mer om den här lokalen.