Trevligt kontor om 394 kvm vid Änggårdsbergen

Område: 
Högsbo
Lokaltyp: 
Kontor
Adress: 
Gruvgatan 35
Area: 
394m²

 

Gruvgatan 35 vimeo 1080p from Erik Palmung on Vimeo.</

Lokalbeskrivning

Trevligt kontor på 394 kvm i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen. Lokalen har sociala ytor och goda möjligheter till möten genom ett par stora konferensrum.

Ytan består av 12 enskilda kontorsrum, varav några är extra stora, samt ett par stora konferensrum. Det finns även ett par förråd. Köksdelen är rymlig och erbjuder gott om plats. Det finns även två WC, varav ett även har dusch.

Lokalen nås genom trapphus som har hiss och som även går att ansluta direkt ned till byggnadens varmparkeringsgarage i källarplan.

I byggnaden finns också en gemensam ljusgård som går att använda till utställningar och events för hyresgästerna. Det största konferensrummet har en anslutning direkt ut till ljusgården, vilket skapar möjligheter till smidigt nyttjande.

Omgivning

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Linnéplatsen ligger på två respektive tre kilometers avstånd.

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym (där våra hyresgäster har 15 % rabatt) och entrén till Änggårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Kommunikationer

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via den närliggande knutpunkten Marklandsgatan där alla bussar och spårvagnar i området stannar.

Parkering

Garageplatser samt goda parkeringsmöjligheter finns på fastigheten. Det finns möjlighet till elbilsladdning såväl utomhus som i garaget. Cykelparkering finns i garage samt utanför byggnaden.

 

Bifogade filer

Uthyrning- och marknad
Telefon: 
031-744 50 45
Mobil: 
0765-46 64 86

Kontakta mig

Jag vill veta mer om den här lokalen.